Pizza met parmaham, rucola en Grana Padano

Over dit recept voor pizza met parmaham, rucola en Grana Padano
Normaliter zou ik altijd zelf mijn pizzadeeg en mijn saus maken. Maar een enkele keer is er nou eenmaal meer tijd dan de andere keer. In zo'n geval val ik altijd terug op een 'verse' pizzabodem uit de supermarkt en de pizzasaus van het Italiaanse merk Mutti. Wel die met basilicum. Binnen een handomdraai heb je een heerlijke pizza op tafel staan. Het is slechts een kwestie van het beleggen van de bodem en deze vervolgens afbakken. Voor het lekkerste resultaat moet je natuurlijk wel de beste verse ingrediënten gebruiken. In dit geval dus parmaham van de slager, biologisch rucola en een lekker stukje Grana Padano. Ik hoop dat jullie net zo zullen genieten van deze heerlijke pizza met parmaham, rucola en Grana Padano als wij hebben gedaan. Buon appetito.
Bekijk ons complete overzicht met andere pizza recepten.
Extra info over dit recept
- Voorbereiding: 5 mins
- Bereiding: 15 mins
- Hoeveelheid: Pizza recept voor 1 persoon
Ingrediënten
Bereiding
1Verwarm de oven voor op de gewenste temperatuur voor het bakken van de pizza.
2Haal de pizza uit de verpakking en schep hier met een lepel de pizzasaus op.
3Beleg de pizza vervolgens met stukjes mozzarella. Deze stukken kun je gewoon van de bol aftrekken.
4Bak de pizza vervolgens volgens de instructie op verpakking.
5Als de pizza klaar is, haal je deze weer uit de oven. Beleg deze vervolgens eerst met de rucola, dan met parmaham en schaaf er tot slot de Grana Padano kaas overheen. Deze heerlijke pizza met parmaham, rucola en Grana Padano is nu helemaal klaar. Buon appetito!