Nieuw: een blog!

Na ruim 2 jaar lang alleen een recepten website te zijn geweest, is AllesOverItaliaansEten.nl vanaf vandaag niet langer louter meer een recepten website, maar ook een blog. Waarom ook een blog..? Gewoon, omdat het ontzettend leuk is om alles over Italiaans eten in de meest letterlijke zin van het woord te delen. En omdat wij 11 april onze website compleet hebben vernieuwd, leek ons dit ook het juiste moment om te starten met een blog.

Naast lekkere Italiaanse recepten mogen jullie dus nog veel meer verwachten uit de Italiaanse keuken of zaken die daaraan zijn gerelateerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan informatie over lekkere Italiaanse producten en ingrediënten, bezoekjes aan Italiaanse restaurants in Nederland, maar natuurlijk ook in Italië, Italiaanse kookboeken en eigenlijk alles wat noemenswaardig is en is te relateren aan de Italiaanse keuken. Kortom, genoeg reden om AllesOverItaliaansEten.nl te blijven volgen!

Zoals eerder in dit artikel aangegeven is onze website per 11 april helemaal vernieuwd. Om de gebruikerservaring voor tablet en mobiel te verbeteren is een compleet nieuw ontwerp gemaakt wat rekening houdt met alle gebruikers ongeacht het apparaat dat wordt gebruikt. Naast een nieuwe website en een blog starten wij ook met een nieuwsbrief. Maandelijks worden hierin de lekkerste en populairste recepten gedeeld. Abonneer je dus snel en je bent gegarandeerd van de beste Italiaanse recepten.

Salute!