Bruschetta met salami en Tallegio

Bruschetta met salami en Tallegio Bruschetta met salami en Tallegio 0 0 5 0

maart 13, 2015

Bruschetta met salami en Tallegio

Over bruschetta met salami en Tallegio

Bruschetta's kun je op veel verschillende manieren bereiden. Een combinatie die het altijd goed doet is salami met gesmolten kaas. Voor deze bruschetta is gekozen om venkelsalami te combineren met Tallegio. Beide ingrediënten hebben een uitgesproken smaak, maar gaan perfect samen op een lekkere knapperige bruschetta. Een echte aanrader!

Meer lekkere recepten voor bruschetta vind je in ons completen overzicht met antipasti!

Extra info over dit recept

  • Bereiding: 15 mins
  • 15 mins

  • Hoeveelheid: antipasti recept voor 4 personen

Ingrediënten

4 schuine plakken boerenbrood

Olijfolie

4 plakken venkelsalami

4 plakken Tallegio

Peterselie

Voorbereiding

1Verwarm de oven voor op 180 graden.

Bereiding

1Smeer de plakken brood in met olijfolie. Leg op iedere plak brood eerst een plakje venkelsalami en daarna een plakje Tallegio. Doe de bruschettas ongeveer 10 minuutje in de oven zodat de tallegio lekker smelt. Haal de bruschettas uit de oven en doe hier een klein beetje peterselie overheen. De bruschettas met salami en tallegio zijn nu ready to serve, enjoy!

Gerelateerde recepten

0 Reviews

Alle velden en een star-waardering zijn verplicht om een beoordeling toe te voegen.