Bruschetta tomaat mozzarella
Over bruschetta met tomaat en mozzarella
Lekker, snel en eenvoudig dat zijn de kenmerken van het recept voor Bruschetta tomaat mozzarella. Wat natuurlijk wel belangrijk is, is om te werken met kwalitatief hoogwaardige ingrediënten. Zorg er dus voor dat je gewoon de beste producten in huis haalt om een groot succes te maken van dit lekkere recept!
Toch op zoek naar een ander bruschetta recept? Kijk dan gewoon even tussen onze andere antipasti recepten.
Extra info over dit recept
- Voorbereiding: 5 mins
- Bereiding: 15 mins
- Hoeveelheid: antipasti recept voor 2 tot 3 personen
Voorbereiding
1Snij het boerenbrood af in schuine plakken en snij de buffelmozzarella en tomaat in mooie schijven. Verwarm de oven op 200 graden voor.
Bereiding
1Doe wat olijfolie op een bordje en dep de bovenkant van de plakken boerenbrood in de olijfolie, zodat het volledige oppervlak van de het brood is bedekt. Doe het brood ongeveer 5 minuten in de oven om het brood knapperig te krijgen.
2Haal het brood uit de oven en wrijf in met de teen knoflook, natuurlijk wel even uit de schil halen. Beleg de bruschetta met buffelmozzarella en tomaat en doe net zo lang in de oven tot dat de buffelmozzarella is gesmolten. Meestal duurt dit een kleine 10 minuten.
3Haal de bruschetta met tomaat en mozzarella wederom uit de oven en leg de stukken brood per 2 of 3 stukjes op een bordje. Schenk een klein beetje olijfolie over de bruschetta voor extra veel smaak. Geniet van deze heerlijk bruschetta tomaat mozzarella! Buon appetito!