Italiaanse kalfsoester

Bekijk onze andere lekkere traditionele Italiaanse vlees recepten!
Extra info over dit recept
- Bereiding: 10 mins
- Hoeveelheid: vlees recept voor 4 personen
Ingrediënten
Bereiding
1Doe de rucola in een saladeschaal. Knijp de citroen uit boven de rucola en maal naar smaak peper en zeezout over de rucola. Leg de rucola vervolgens als een ‘bedje’ op een bord.
2Smelt het klontje roomboter in de koekenpan. Bak de kalfsoesters aan beide kanten 1 minuut hard aan. Blus af met de Pinot Grigio en laat ongeveer 1 tot 2 minuten op half hoog vuur staan.
3Haal de kalfsoester uit de pan en leg op het bedje van rucola. Maal een klein beetje peper en zeezout over de kalfsoesters en schaaf er tot slot de Parmigiano Reggiano in grove vlokken over heen.
4Italiaanse kalfsoester is een snel en simpel te bereiden vleesgerecht met een heerlijke bite! Buon appetito!